Últims articles:

8/10/10

Després de tres anys de davallades, la població de Sant Antoni de Vilamajor comença a repuntar

Al desembre de 2007 l'increment de la població empadronada comença a davallar a Sant Antoni de Vilamajor. Havia arribar al seu límit de creixement anual mig de 250 nous habitants.

La davallada, en caiguda lliure va soterrar-se fins als 60 habitants anuals de mitjana al desembre de 2009.

Diferència de població entre Sant Antoni i Sant Pere de Vilamajor. Mitjana anual
Des de desembre de 2008, Sant Pere de Vilamajor havia atrapat Sant Antoni en creixement mig de la població, als 167 habitants d'increment mig.

També Sant Pere de Vilamajor -coses de la crisis- havia reduit l'increment d'habitants, però va començar més tard, al juliol de 2008, quan es trobava a un increment mig de 175 habitants, el seu màxim récord. A diferència de Sant Antoni de Vilamajor, Sant per va aturar la caiguda al novembre de 2009, i des de llavors s'ha estabilitzat en un increment mig de 100-110 habitants més per any.

Evolució de la població dels municipis de Vilamajor
Però Sant antoni comença enguany la seva recuperació i ja es situa al juliol a 95 habitants d'increment mig anual, per 111 de Sant Pere.

Si la tendència continua igual, en un parell o tres de mesos (octubre) l'increment de població de Sant Antoi haurà tornat a igualar la de Sant Pere de Vilamajor.

Tres anys de davallada a Sant Antoni i 15 mesos a Sant Pere de Vilamajor, però Sant Pere està estancat en 110 persones d'increment i Sant Antoni remunta des del gener.

La diferència de població entre Sant Antoni i Sant Pere de Vilamajor arriba al juliol a 1.422 habitants, la mateixa que hi havia al desembre de 2008 (fa dos anys i mig).

Diferències entre la població de Sant Antoni i Sant Pere de Vilamajor
Sant Pere de Vilamajor té actualment el 74,7% de la població que te Sant Antoni.

Evolució de la proporció de població Sant Pere/Sant Antoni de Vilamajor. Percentatges

2 comentaris:

Anònim ha dit...

La propera vegada fes que l'eix de coordenades sigui ascendent (de menor a major) i farà que els gràfiques siguin més entenidores.
Les gràfiques visualment enganyen molt (sobretot si no llegeixes les dades de l'eix X)

Per SPectiVa ha dit...

Ja està fet. Gràcies.

(M'agradaria més però que fessiu comentaris sobre el fons, no solament sobre la mera forma).